top of page

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

OscarFotoStudio S.R.L., în calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului oscarfotoabsolventi.ro, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta Politică de confidențialitate.
Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenelor si conditiilor de utilize și politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră, cu privire la acestea și reprezintă întreaga ințelegere (contractul) dintre părti.

Prelucrare date cu caracter personal:
OscarFotoStudio S.R.L poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar.

Ce fel de date colectam?

OscarFotoStudio S.R.L poate colecta următoarele date personale ale utilizatorilor pagini web luxuriante prin intermediul formularelor corespunzătoare: nume, adresă de e-mail, adresă poștală, număr de telefon, data nașterii, sexul și numărul cardului de credit (PAN+CVV2), în conformitate cu standardele PCI DSS sau numărul contului (furnizat de client în caz de returnare) atunci când utilizatorul vizitează SITE-UL, se înregistrează, plasează o comandă online, ne contactează telefonic sau participă la promoții sau sondaje oscarfotoabsolventi.

De asemenea, OscarFotoStudio S.R.L colectează toate informațiile privind navigarea dumneavoastră pe SITE și privind interacțiunea dumneavoastră cu marca. 
Toate datele personale pe care le colectează OscarFotoStudio S.R.L provin de la persoana interesată, cu excepția datelor de contact care ne pot fi furnizate de prieteni sau rude:

- Pentru trimiterea unui cec cadou sau a altui cadou.

- Pentru partajarea articolelor preferate salvate pe SITE.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe SITE-ul oscaralbums.ro în următoarele scopuri:

- Gestionarea și derularea înregistrării pe SITE. Înregistrarea unui profil constă în utilizarea datelor personale ale clientului și a informațiilor obținute de pe urma navigării, precum produsele văzute sau adăugate în coș, secțiunile SITE-ULUI vizitate, localizarea pentru evaluarea preferințelor sale și/sau a intereselor personale cu obiectivul de a-i oferi conținut de pe SITE, oferte, servicii și produse adecvate profilului său.

- Gestionarea și derularea cumpărăturilor online. Utilizăm datele personale ale clientului pentru a procesa și pentru a-i livra comanda, pentru a-l informa prin intermediul poștei electronice și/sau prin SMS în legătură cu situația comenzii sale.

- Gestionarea și trimiterea de date privind promoțiile exclusive, cu ultimele noutăți și informații personalizate, adaptate profilului, intereselor și necesităților persoanei interesate în calitate de client, prin intermediul adresei de e-mail, SMS-urilor sau poștei convenționale. Trimiterea acestor informații presupune elaborarea de profiluri ale utilizatorilor, elaborare care constă în utilizarea datelor personale, a istoricului cumpărăturilor, dacă este cazul, precum și a informațiilor privind navigarea pe SITE pentru a evalua anumite aspecte legate de preferințele personale cu obiectivul de a le oferi comunicări comerciale adecvate profilului.

- Răspuns la întrebări și reclamații.

- Gestionarea și emiterea documentelor doveditoare ale vânzării: bon digital sau factură aferentă vânzării.

Transferul datelor

Ne puteți cere să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta să fie „portat" direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:
prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs; și
prelucrarea se face prin mijloace automate.

Ştergerea datelor

Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal colectate în cazul în care:
- acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ);
- dați curs unui drept legal de a vă opune;
- acestea au fost prelucrate ilegal;
- ne revine o obligație legală în acest sens.
Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară: pentru respectarea unei obligații legale sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Să aveți în vedere ca, înaintea exercitării acestui drept, să vă descărcați din contul de client și să vă salvați toate documentele aferente comenzilor efectuate, indiferent dacă facturarea s-a efectuat către dvs sau către o altă persoană fizică sau juridică. În cazul în care nu efectuați acest demers înainte de a vă exercita dreptul de ștergere, veți pierde toate aceste documente iar noi vom fi în imposibilitate de a vi le pune la dispoziție, deoarece procesul de ștergere a datelor, respectiv a contului de client, cu toate datele și documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin mail la adresa de contact absolventi.oscarfoto@gmail.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate.

Politica de confidențialitate se supune legislației române. În caz de litigiu, se va încerca, mai întâi, o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul OscarFotoStudio S.R.L În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere amiabilă în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanța judecatorească din raza teritorial-administrativă unde se găsește sediul OscarFotoStudio S.R.L

bottom of page